Inschrijven

U kunt een plaats bij de SKOV aanvragen door middel van het digitale inschrijfformulier . Uiteraard bent u van harte welkom om eerst een keertje op een van onze locaties te komen kijken.

Bij de dagopvang is inschrijven mogelijk vanaf 3 maanden zwangerschap.  Bij de voor- en naschoolse opvang kunt u uw kind inschrijven vanaf driejarige leeftijd. Op het inschrijfformulier kunt u, naast uw persoonlijke gegevens, een voorkeur opgeven voor de opvangdagen en locatie.
U betaalt bij ons geen inschrijfgeld!  
Zodra de inschrijving bij ons binnen is, ontvangt u een e-mail met uw gebruikersnaam en instructies hoe u een wachtwoord kunt aanmaken, waarmee u via de button, inloggen ouders, op uw persoonlijke pagina komt. Hier kunt u in het vervolg uw gegevens nakijken en eventueel wijzigen. Ouders die al een kind hebben op de dagopvang of de BSO kunnen een nieuw kind via zelfde wijze aanmelden.

Zodra de opvang is begonnen, kunt u ook de app downloaden vanuit de Playstore of Apple-store. Hij heet Flexkids App en is gratis. Als deze geïnstalleerd is op uw telefoon of tablet moet u eenmalig uw gebruikersnaam en wachtwoord en een pincode invoeren. Deze pincode ontvangt u van ons bij het plaatsingsgesprek.

Mocht om bepaalde redenen het digitaal inschrijven niet lukken, dan kunt u altijd contact opnemen met de administratie. Wij helpen u graag verder, ook voor een eventuele bezichtiging.

Ongeveer 3 à 4 maanden voor de gewenste ingangsdatum, nemen wij contact met u op over de mogelijkheden van plaatsing. Soms zijn de aangevraagde dagen niet (direct) mogelijk, maar kunnen wij u wellicht een ander aanbod doen. Het is handig als u bij de gewenste ingangsdatum van opvang alvast rekening houdt met de wenperiode.

Bij de dagopvang is afname van hele dagen (bestaand uit 10,5 uur) en halve dagen (bestaand uit 5,5 uur) mogelijk. Elk kind wordt ingepland voor vaste dagen per week.
U kunt bij de administratie terecht voor meer informatie over de wachtlijsten en plaatsingsmogelijkheden.

Houdt u er wel rekening mee dat SKOV reguliere kinderopvang biedt. Mocht uw kind lichamelijk en/of geestelijk niet geheel gezond zijn, dan bent u verplicht dit voorafgaand bij de inschrijving te melden. Dan kunnen wij alsnog bekijken of uw kind op een geschikte wijze bij ons opgevangen kan worden.