Buitenschoolse opvang - Vervoer

De SKOV regelt in principe het vervoer van enkele reguliere basisscholen in Beverwijk naar de Arena en de Kolderzolder met een officieel taxibedrijf of met de eigen bus of de Stint (elektrische bolderkar) van de SKOV. De scholen zijn: Anjelier, Montessorischool, Bethelschool, Sleutelbloem, Wilgeroos en ‘t Kraaienest.

Stint

De Bethelschool ligt op ongeveer 5 minuten lopen van de naschoolse opvang, dus worden de kinderen lopend, onder begeleiding van 1 of meerdere medewerkers van de SKOV naar het Moensplein gebracht. Indien oudere kinderen in de mogelijkheid zijn en de verantwoordelijkheid aankunnen, stimuleren wij deze kinderen zelfstandig naar de BSO toe te komen.

Voor kinderen die een reguliere basisschool bezoeken waarvoor de SKOV geen vervoer regelt, dienen de ouders zelf voor het vervoer en voor de daarbij behorende kosten te zorgen.

Voor vragen over de actuele stand van zaken betreffende het vervoer kunt u contact opnemen met de leidinggevende van de BSO.

 

Afmelden voor vervoer

Via de Flexkids-app of uw persoonlijke SKOV-pagina.

Wij verzoeken u om vóór 09.30 uur uw kind voor die middag af te melden. Dit geldt ook voor de Bethelschool waar de kinderen lopend opgehaald worden.
U kunt ook het antwoordapparaat inspreken op telefoonnummer 085-0409250.