Het nieuwe schooljaar is begonnen!

De BSO is weer helemaal fit en chill aan een nieuw schooljaar begonnen!

 

 

 

In de zomervakantie hebben de kinderen van de Arena, de Arena Plus en de Kolderzolder allerlei sportieve en ontspannende activiteiten ondernomen. De kolderzolder begon met een survivalweek bij de scouting. We hebben gelasergamed, geslacklined en een spannende bunkertocht gelopen in IJmuiden gelopen.

De tweede tot en met de vierde week waren we met de Arenas samen op de scouting. De kinderraad had voor de  vakantie het idee geopperd om sumoworstelpakken te huren. Dit hebben we gedaan bij jumping zaanstad. Er zat een speciale ronde mat bij, 2 kinderpakken en natuurlijk 2 mutsen. De kinderen zagen er fantastisch uit. Als 2 kinderen de pakken aan hadden mochten ze plaatsnemen op de speciale mat. Ze gingen tegenover elkaar staan en wanneer Het startsein gegeven werd, mochten ze proberen om elkaar van de mat af te duwen of elkaar om te duwen. Eenmaal op de grond was het zeer moeilijk om weer op te staan. Zowel de kinderen van de arena, arena plus en de kolderzolder hebben hieraan meegedaan. Er werd ontzettend veel gelachen met elkaar en heel fanatiek gespeeld.

Verder hebben we speurtochten gelopen en uitgezet, zijn de oudsten naar Ship geweest en zijn we een aantal keer naar het strand geweest. We hebben een zandkasteel gebouwd voor het clubhuis, een roos van waxinelichthouders gemaakt en heerlijke en gezonde smoothies gegeten! Heel relaxed was de yoga, waar de kinderen de zonnegroet brachten. Ondanks deze vriendelijke groet naar de zon van de kinderen hebben we helaas ook behoorlijk wat regen gehad. Daarvoor hebben we een van de zalen een keer ingericht als bioscoop, hier ballonnen van de grond gehouden en er een spannend touwendoolhof gespannen.

De laatste twee weken hebben we ons gericht op back to school! We hebben samen met de kinderen stressballetjes en pennenbakjes gemaakt om de start van het schooljaar goed te laten verlopen.

 

Al met al was het een geslaagde zomer!

 

Ga terug naar het overzicht