Werken bij SKOV Beverwijk

Vacature pedagogisch medewerkers NSO (12-20 uur)

Stages bij SKOV

kijk hieronder voor meer informatie

                              ===============================

Vacature pedagogisch medewerkers NSO (12-20 uur) 

Voor onze NSO-locaties Arena en Kolderzolder zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste, creatieve en sportieve collega’s voor onze kinderen van 4 tot 13 jaar voor drie en vier dagen per week.

Wie zijn wij?

SKOV Kinderopvang biedt professionele opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Dat doen we op drie locaties met ruime en uitdagende natuurspeeltuinen in Beverwijk. Het spelende kind staat bij ons centraal. Vraag je onze medewerkers wat typisch SKOV is, dan zeggen zij: eigen inbreng, natuur en saamhorigheid.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken enthousiaste en betrokken collega’s die iedere dag het beste uit zichzelf halen en graag samenwerken in een hecht, betrokken en deskundig team.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de verzorging, begeleiding en het activiteiten aanbod bij onze locaties.

  • Je hebt een kindgerichte opleiding gevolgd (bijv. mbo pedagogisch medewerker, onderwijsassistent, sport- of kunstopleiding).
  • Je bent in het bezit van een VOG, of bereid om deze aan te vragen voor aanvang van je dienstverband.
  • Je kunt een goede relatie opbouwen met kinderen, collega’s en ouders/verzorgers.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende en zelfstandige functie in een uitdagende werkomgeving met fijne collega’s.
  • Salaris conform CAO Kinderopvang (schaal 6).
  • Reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering 3%, fietsplan, cursusmogelijkheden.
  • Een arbeidscontract voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Meer informatie en solliciteren

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de vacatures of twijfel je of jouw opleiding kwalificeert bel dan locatiemanager Annemarie van Naerssen op 06 30017818. Je kunt ook meteen jouw CV, voorzien van motivatie, mailen naar a.vannaerssen@skovbeverwijk.nl.
Wij kijken uit naar je reactie!

                              =================================

Stages bij SKOV

SKOV vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de opleiding van nieuwe toekomstige pedagogisch medewerkers. Op alle groepen lopen dan ook regelmatig stagiaires mee, meestal BOL-ers van het Nova College. De stagiaires worden op de groep begeleid door de pedagogisch medewerker. Voor de overkoepelende taken en het algemene stagebeleid is een praktijkopleider aangesteld. We werken samen met het NOVA College om de kwaliteit van de beroepsopleiding voor aankomend personeel in de kinderopvang te optimaliseren. Ook wordt gezorgd voor voldoende stageplaatsen in onze regio.

Voor vragen over stage kun je contact opnemen met onze praktijkopleider. Zij is te bereiken via de administratie, telefoonnummer 0251-275920 of via praktijkopleider@skovbeverwijk.nl