Werken bij SKOV Beverwijk

SKOV Kinderopvang beheert in Beverwijk zowel dagopvang (Puk en Baloe) als buitenschoolse opvang (Kolderzolder en Arena). SKOV hecht veel waarde aan kwaliteit en stelt het spelende kind centraal. De kinderopvangbranche is een dynamische sector waar momenteel veel ontwikkelingen gaande zijn. Bij SKOV zijn ongeveer 55 medewerker werkzaam. 

================================================================================

Voor onze BSO locaties op het Moensplein zijn wij op zoek naar versterking!

Weet jij hoe je kinderen een topmiddag kunt bezorgen, ben je creatief of sportief en goed in organiseren, dan is de BSO van SKOV iets voor jou!

Wat houdt het werk in?

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en begeleiding van een groep kinderen op de buitenschoolse opvang (kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar). Wij bieden zowel voor-, tussen- als naschoolse opvang. Je organiseert allerlei activiteiten en begeleidt kinderen in hun ontwikkeling. Ons pedagogisch beleid is hierbij de leidraad. In schoolweken werk je korte dagen en in vakantieweken hele dagen.

Je neemt initiatief in je dagelijks functioneren en werkt enthousiast samen met kinderen, ouders en collega’s. Je communiceert vlot, eerlijk en respectvol. Wij zijn op zoek naar mensen met bijvoorbeeld een sport/lichamelijke opvoedings- of culturele of kunstzinnige opleiding of een pedagogische opleiding op minimaal MBO niveau 3. Diverse achtergronden zijn mogelijk. Wij horen graag welke dagen je beschikbaar bent. Ook als je alleen in de vakantieperiode beschikbaar bent komen we graag met je in contact.

Wij bieden jou:

Een warm welkom en een boeiende baan! Een prettige werksfeer binnen een professionele organisatie met betrokken medewerkers.  

 • Een professionele werkomgeving waarbij het spelende kind centraal staat
 • Een klein enthousiast BSO team met een eigen leidinggevende
 • Prachtige accommodaties met grote natuurtuinen
 • Goede samenwerking met scholen
 • DE BSO beschikt over een eigen bus en auto voor uitstapjes
 • Een gevarieerd aanbod aan opleidingen en cursussen
 • Goede primaire en secundaire voorwaarden volgens CAO Kinderopvang
 • Honorering conform schaal 6 (max. 2793,- bij 36 uur)

 Wij zoeken meerdere collega’s (uren in overleg)  die:

 • Graag kwalitatief goede en leuke opvang bieden en een bijdrage willen leveren aan de organisatie van activiteiten of workshops in schoolweken
 • Het leuk vinden om activiteiten te organiseren voor de kinderen in de vakantieperiodes rondom een bepaald thema
 • Prettig, professioneel en vlot kunnen omgaan met ouders en collega’s
 • In bezit zijn van een EHBO diploma of bereid zijn om op dit gebied scholing te volgen
 • Beschikken over taalniveau 3F of bereid zijn om op dit gebied scholing te volgen
 • In het bezit zijn van een rijbewijs
 • Tijdens schoolweken de middag kunnen werken en tijdens studie- of vakantiedagen een hele dag
 • Met een sport/lichamelijke opvoedings- of culturele of kunstzinnige opleiding of een pedagogische opleiding op minimaal MBO niveau 3. Daarnaast zijn heel veel opleidingen geschikt. Wij zoeken dit graag voor je uit. Zie hier voor de verschillende mogelijke achtergronden. Ook mensen die alleen in willen vallen of beschikbaar zijn in de vakantieperiodes nodigen wij uit te reageren. Volg je een HBO opleiding en ben je tijdelijk beschikbaar, dan zoeken wij graag voor je uit of je bij ons kunt komen werken in de zomerperiode.

Twijfel niet en bel ons op met je vragen 0251-275920 of solliciteer direct en mail je CV met motivatie naar p.koerts@skovbeverwijk.nl.

================================================================================

Stages bij de SKOV

De SKOV vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de opleiding van nieuwe toekomstige pedagogisch medewerkers. Op alle groepen lopen dan ook regelmatig stagiaires mee, meestal BOL-ers van het Nova College. De stagiaires worden op de groep begeleid door de pedagogisch medewerker. Voor de overkoepelende taken en het algemene stagebeleid is een praktijkopleider aangesteld. Wij werken samen met het NOVA College  om de kwaliteit van de beroepsopleiding voor aankomend personeel in de kinderopvang te optimaliseren. Ook wordt gezorgd voor voldoende stageplaatsen in onze regio.

Voor vragen over stage kan je contact opnemen met onze praktijkopleider. Zij is te bereiken via de administratie, telefoonnummer 0251-275920 of via skov.praktijkopleider@outlook.com