Werken bij SKOV Beverwijk

HR adviseur (16 – 24 uur)

Ben jij een enthousiaste, zelfstandige en gedreven HR adviseur die SKOV verder helpt bij het begeleiden van organisatieveranderingen? Ben je in staat om structuur aan te brengen in werkprocessen en nieuwe ontwikkelingen te begeleiden? Heb je de mindset om van deze functie een succes te maken? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen als HR Adviseur?

Het is een functie met zowel strategische als uitvoerende componenten. Je hebt de regie op het HR beleid binnen SKOV en ben je sparringpartner voor de directeur en de locatiemanagers. Je volgt de ontwikkelingen op HR vakgebied en vertaalt dit naar kansen en mogelijkheden voor de organisatie. Je initieert, ontwikkelt en geeft uitvoering aan het HR beleid. Je adviseert o.a. op het gebied van werving & selectie, arbo- en verzuimbeleid, functioneren. Daarnaast pak je zelfstandig een aantal HR projecten op, zoals het ontwikkelen en optimaliseren van de werkprocessen binnen HR. Vanuit jouw specialisme voer je gesprekken, waarbij je zowel de medewerker als locatiemanager begeleidt en ondersteuning biedt. Je geeft daarbij op een inhoudelijke en coachende manier advies.

Wat vragen wij?

 • Je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de rol van (senior) HR adviseur;
 • Je kan goed organiseren en weet van aanpakken;
 • Actuele kennis van de Wet verbetering Poortwachter en arbeidsrecht;
 • Ervaring in het toepassen van CAO’s;
 • Kennis en ervaring van in- door- en uitstroom;
 • Je kan goed zelfstandig werken maar ook in teamverband;
 • Ervaring met het begeleiden van veranderingsprocessen/ organisatie ontwikkeling;
 • Je beschikt over een gewoon doen mentaliteit, je moet het leuk vinden om proactief op zoek te gaan naar verbeteringen;
 • Begeleiden van functioneringstrajecten;
 • Je bent de spil in het verbinden in de relatie maar ook door het delen van kennis.

Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract voor 16 of 24 uur per week;
 • Het salaris is ingeschaald in schaal 10 van de CAO Kinderopvang. Dit betekent dat jij tussen de € 3.205,- en € 4.307,- op basis van een werkweek van 36 uur kunt verdienen;
 • Eindejaarsuitkering van 2%;
 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een organisatie waar kinderen en medewerkers centraal staan;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Over SKOV

Stichting Kinderopvangvoorzieningen (SKOV) is al ruim 30 jaar een vertrouwd adres in Beverwijk voor kwalitatieve kinderopvang. SKOV staat voor betrouwbare, betrokken en betaalbare kinderopvang zonder winstoogmerk. In onze organisatie staat naast het kind de medewerker centraal.

SKOV biedt professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar in Beverwijk. Het spelende kind staat in de opvang centraal. Wij zorgen dat kinderen met plezier naar de opvang komen en optimaal binnen en buiten kunnen spelen. Wij beschouwen spel als het fundament van de ontwikkeling van elk kind en hebben veel persoonlijke aandacht voor ieder kind. De opvang vindt plaats in sfeervolle en kindvriendelijke accommodaties en de groene buitenruimte is een inspirerende, leerzame speelomgeving.

SKOV bestaat uit de kinderdagverblijven Puk en Baloe en uit twee buitenschoolse opvanglocaties: Kolderzolder en Arena. De kinderdagverblijven en de buitenschoolse opvang zijn gehuisvest in prachtige accommodaties met grote groepsruimtes en speelruimtes. Alle locaties hebben een geweldige uitdagende natuurtuin. SKOV heeft hiermee, als enige in de regio, het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang behaald.

Solliciteren?

Wat fijn dat jij net zo blij wordt van deze vacature als wij! Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan de eisen? Graag ontvangen wij je motivatie en cv voor 26 april 2021. Aangezien jouw motivatie en enthousiasme voor ons net zo belangrijk zijn als de ervaring die we in je CV kunnen vinden, kunnen we je sollicitatie alleen in behandeling nemen als we zowel de motivatie als je CV ontvangen. Mail je sollicitatie naar b.terkoele@skovbeverwijk.nl

Om te voorkomen dat wij bijdragen aan de verspreiding van COVID-19, zal de eerste kennismaking online plaatsvinden. 

*Bij aanname vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

                      ========================

 

Stages bij de SKOV

De SKOV vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de opleiding van nieuwe toekomstige pedagogisch medewerkers. Op alle groepen lopen dan ook regelmatig stagiaires mee, meestal BOL-ers van het Nova College. De stagiaires worden op de groep begeleid door de pedagogisch medewerker. Voor de overkoepelende taken en het algemene stagebeleid is een praktijkopleider aangesteld. Wij werken samen met het NOVA College om de kwaliteit van de beroepsopleiding voor aankomend personeel in de kinderopvang te optimaliseren. Ook wordt gezorgd voor voldoende stageplaatsen in onze regio.

Voor vragen over stage kan je contact opnemen met onze praktijkopleider. Zij is te bereiken via de administratie, telefoonnummer 0251-275920 of via praktijkopleider@skovbeverwijk.nl