Werken bij SKOV Beverwijk

Pedagogisch medewerker BSO voor 20 uren per week

Voor onze BSO-locatie de Kolderzolder in Beverwijk zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor 20 uren per week verdeeld over 4 dagen.

Wie zijn wij?
SKOV Kinderopvang biedt professionele opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Dat doen we op drie locaties met ruime en uitdagende natuurspeeltuinen in Beverwijk. Het spelende kind staat bij ons centraal. Samen met je collega’s zorg je elke dag weer voor goede buitenschoolse opvang en een fijne dag. Vraag je onze medewerkers wat typisch SKOV is, dan zeggen zij: eigen inbreng, natuur en saamhorigheid.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste, actieve en betrokken collega die passie heeft voor het werken met kinderen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de verzorging, begeleiding en het activiteiten aanbod bij onze BSO.
• Je hebt een kindgerichte opleiding gevolgd die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang.
• Je bent in het bezit van een VOG of bent bereid om deze aan te vragen voor aanvang van je dienstverband.
• Je kunt een goede relatie opbouwen met kinderen, collega’s en ouders/verzorgers.

Wat bieden wij?
Een afwisselende en zelfstandige functie in een uitdagende werkomgeving met fijne collega’s.
• Inschaling (schaal 6) conform de CAO Kinderopvang.
• Een tijdelijk dienstverband voor een jaar

Meer informatie en solliciteren
Heb je een kindgerichte opleiding die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang (bijv. mbo pedagogisch medewerker, onderwijsassistent, sport- of kunstopleiding) en wil je meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Annemarie van Naerssen, locatiemanager, 06 30017818. Heb jij interesse in deze vacature stuur dan jouw CV voorzien van motivatie voor 30 augustus 2021 naar a.vannaerssen@skovbeverwijk.nl. Wij kijken uit naar je reactie!

                ===========

 

Stages bij de SKOV

De SKOV vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de opleiding van nieuwe toekomstige pedagogisch medewerkers. Op alle groepen lopen dan ook regelmatig stagiaires mee, meestal BOL-ers van het Nova College. De stagiaires worden op de groep begeleid door de pedagogisch medewerker. Voor de overkoepelende taken en het algemene stagebeleid is een praktijkopleider aangesteld. Wij werken samen met het NOVA College om de kwaliteit van de beroepsopleiding voor aankomend personeel in de kinderopvang te optimaliseren. Ook wordt gezorgd voor voldoende stageplaatsen in onze regio.

Voor vragen over stage kan je contact opnemen met onze praktijkopleider. Zij is te bereiken via de administratie, telefoonnummer 0251-275920 of via praktijkopleider@skovbeverwijk.nl