Over SKOV Beverwijk

Jij wilt toch ook het beste voor je kind?

Stichting Kinderopvangvoorzieningen (SKOV) is al 35 jaar een vertrouwd adres in Beverwijk voor kwalitatieve kinderopvang.

SKOV biedt professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar in Beverwijk e.o. We werken kindvolgend en het spelende kind staat in de opvang centraal. We zorgen dat kinderen met plezier naar de opvang komen en optimaal binnen en buiten kunnen spelen. We beschouwen spel als het fundament van de ontwikkeling van elk kind en hebben veel persoonlijke aandacht voor ieder kind. De opvang vindt plaats in sfeervolle en kindvriendelijke accommodaties en de groene buitenruimte is een inspirerende, leerzame speelomgeving.

We stralen zowel onderling als naar onze klanten eerlijkheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid uit. We gaan respectvol met elkaar en met onze klanten om en zetten ons met enthousiasme in voor het welzijn van de kinderen.

SKOVĀ  bestaat uit de kinderdagverblijven Puk en Baloe en uit twee buitenschoolse opvanglocaties: Kolderzolder en Arena.

De kinderdagverblijven en de buitenschoolse opvang zijn gehuisvest in prachtige accommodaties met grote groepsruimtes en speelruimtes. De ruimtes zijn kindvriendelijk ingericht en hebben een moderne vormgeving met veel ramen en veel licht.

Al onze locaties hebben een geweldige uitdagende natuurtuin. SKOV heeft hiermee, als enige in de regio, het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang behaald. De kinderen spelen elke dag buiten in de grote natuurtuin, ravotten, takken sjouwen, planten water geven en zij zien hoe de groenten en het fruit in de moestuin groeit. Zo leren zij een stuk aandacht voor de natuur.

Binnen de gebouwen van SKOV geldt een rookverbod.

De locaties liggen centraal in Beverwijk en zijn prima met de auto bereikbaar. Kinderdagverblijf Baloe ligt aan een van de toegangswegen naar de nieuwbouwwijk Broekpolder. Kinderdagverblijf Puk en de buitenschoolse opvang Kolderzolder en Arena liggen in het centrum van Beverwijk, aan het Moensplein.

SKOV biedt opvang van hoge kwaliteit. We werken met betrokken, enthousiaste en deskundige medewerkers waarbij taken en verantwoordelijkheden duidelijk omschreven zijn. We hebben oog voor de wensen en behoeften van onze klanten en de maatschappij.

Het spelende kind staat bij ons centraal!